- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Senseo ontploft in gezicht

16-10-2009

Vrijdagmiddag is een senseo-apparaart ontploft in het gezicht van een 28-jarige man.

Het ongeluk gebeurde tijdens werk. Hij had het waterreservoir bijgevuld en het apparaat aangezet. Vervolgens begon de senseo te sissen. De 28-jarige boog zicht over het apparaat om te kijken waar het geluid vandaan kwam, en explodeerde zijn senseo apparaat. Zijn collega, die naast hem stond raakte ook lichtgewond.

Het apparaat behoort tot de 7 miljoen Senseo’s die afgelopen voorjaar wegens een veiligheidsrisico teruggeroepen werd voor reparatie omdat er wereldwijd enkele koffieapparaten waren ontploft.

Philips laat weten erg geschrokken te zijn van het ongeval. Ze hebben de slachtoffer en zullen hem zo snel mogelijk een bos bloemen sturen.

Het is nog niet bekend of dit de eerste Senseo in Nerderland is die is ontploft.

Sleutelwoorden:
gebrekkig product, senseo, letselschade, brandwonden, verwondingen

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)