- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Voor 40 miljoen euro extra autoschade door winter

12-02-2010

DEN HAAG - Door het winterse weer hebben autoverzekeraars afgelopen januari twintig miljoen euro meer schade uitgekeerd. In de meeste gevallen ging het om blikschade. Dat blijkt vrijdag uit berekeningen van het Centrum voor Verzekeringsstatistiek (CVS) van het Verbond van Verzekeraars.

Eerder schatte het CVS de extra schade in december op &euro 15-20 miljoen. Daarmee komt de extra schade door de winterse taferelen op de wegen uit op &euro 35-40 miljoen .

Botsingen door gladheid

Volgens het CVS was het winterse weer in januari grilliger dan in december, waardoor overdag gesmolten sneeuw 's nachts weer opvroor en tot (onverwachte) gladheid leidde.

Kapotgevroren ZOAB-wegen

Naast schade door botsingen, al dan niet tegen een andere auto, leiden asfaltresten van kapotgevroren ZOAB-wegen tot veel extra schade. In het najaar riep het Verbond Rijkswaterstaat al op om meer te doen aan het snel opruimen van deze asfaltresten. De opspattende steentjes kunnen niet alleen tot schade aan ruiten en carrosserie leiden, maar ook tot onveilige situaties vanwege schrikkende automobilisten.

(bron: www.blikopnieuws.nl)

Sleutelwoorden:
autoschade door gladheid, schadeverzekeraars, schadeverzekering, zoab wegen, auto ongeluk

Autoschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)