- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Schade op krakers verhalen

04-10-2010

De strijd tussen krakers en overheid verhardt, zowel fysiek als in de retoriek. Ook in Nijmegen liep zaterdag een demonstratie uit op rellen. Kraakster Ruby, die vrijdag bij de rel in de Amsterdamse Spuistraat gewond raakte, doet aangifte van poging tot doodslag door de ME.


Een auto ligt vrijdagavond in Amsterdam op zijn kant, nadat een demonstratie tegen het kraakverbod uitliep op rellen.

Burgemeester Eberhard van der Laan wil proberen de schade die tijdens de rellen is aangericht, te verhalen op de circa tweehonderd krakers. Zij raakten met de mobiele eenheid in gevecht tijdens de demonstratie tegen de nieuwe antikraakwet. Eerder moesten hooligans de schade na voetbalrellen rond een wedstrijd van Ajax betalen.

Twee agenten, drie politiepaarden en een onbekend aantal krakers raakten vrijdag gewond. Van de elf demonstranten die in de Spuistraat zijn opgepakt, zitten er nog zes vast. Volgens burgemeester Van der Laan heeft de politie juist opgetreden.

Een groep Amsterdamse krakers roept de gemeenteraad op een onderzoek in te stellen naar de voorbereiding van de politie op de demonstratie. Volgens hen heeft hoofdcommissaris van politie Bernard Welten de rellen 'bewust uitgelokt om meer bevoegdheden af te dwingen'.

De krakers vragen de raad vier vragen te stellen: 'waarom is aangestuurd op escalatie'; 'waarom is de demonstratie in de Spuistraat door de ME geblokkeerd'; 'waarom voerde de bereden politie charges uit waarna de rel uitbrak' en 'waarom is het beleid mensen die op de grond liggen, in elkaar te slaan'.

Dat het tijdens de demonstratie gekraakte pand aan de Spuistraat niet is ontruimd, zien de krakers als bewijs dat het de politie 'niet ging om handhaving van de wet maar expliciet om de confrontatie zelf

(bron: parool.nl)

Sleutelwoorden:
schade, krakers, gewond, doodslag, schade verhalen, politiepaarden, antikraakwet, agenten,

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)