- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Drie doden bij bedrijfsongeval

06-10-2010

Een 43-jarige Poolse medewerker is overleden door een bedrijgsongeval bij afval- en mestverwerker Reiling. Dit is de derde dodelijke slachtoffer van dit bedrijf. Eerder is een 52-jarige man en een 43-jarige man overleden aan de gevolgen van het ongeluk

De arbeider raakte bedwelmd tijdens het schoonmaken van een lege container die gebruikt wordt voor waterzuivering. Dit gebeurde door een schadelijke lucht. De arbeidsinspectie onderzoekt het bedrijfsongeval.

Sleutelwoorden:
bedrijfongeval, gevaardelijke stoffen, arbeidsinspectie, overleden, slachtoffer, bedrijf, ongeluk, onderzoek

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)