- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Nog meer kans op claimen van letselschade.

11-10-2010

Als een eigenaar van een opstal schede lijdt als gevolg van een opstal, kan je de mede-eigenaar(s) aanspreken voor een gedeelte van de schade.

Een vrouw lag in de hangmat in haar tuin. De hangmat hing aan een gemetselde pilaar. Toen zij in de hangmat lag, is de pilaar over haar heen gevallen. Hierdoor liep ze een dwarslaesie op. De vrouw had met haar partner een AVP afgesloten ten behoeve van hen beiden.

Na het ongeval heeft het slachtoffer in een civiele procedure haar partner en verzekeraar aansprakelijk gesteld voor de schade. De rechtbank heeft vorig jaar besloten haar partner als medebezitter voor 50% aansprakelijk gesteld voor de schade.

De vrouw en haar partner zijn na de uitspraak een beroep gegaan. Maar de beslissing van de rechtbank blijft in stand.

Voor de aansprakelijkheid voor roerende zaken en dieren geldt dit ook. Verzekeraars kunnen in veel meer gevallen tot betaling worden aangesproken, dan in de voorwaarden vermeld.

Als het gaat over verwijtbaar achterstallig onderhoud waarvoor een derde of uw partner aansprakelijk is dan kunt u deze schade gaan verhalen.

Wilt u weten of uw schade voor verhaal in aanmerking komt doe de letselschadetest of bel ons.

Sleutelwoorden:
gebrekkinge producten, aansprakelijkheid, schade verhalen, aanmerking

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)