- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode bij groot ongeval op A28 bij Leusden

09-10-2010

Zaterdagmiddag is een vrouw om het leven gekomen. Dit kwam door een ongeval waarbij een vrachtwagen en auto's betrokken waren. De vrachtwagenchauffeur zit vast en wordt verhoord omdat hij de verdachte is van de dood.

Er was file op de linkerrijstrook van de snelweg. De achteropkomende tankauto wilde van rijbaan veranderen en botste op de auo van de vrouw. Door haar verwondingen overleed de automobiliste ter plaatse.

In een andere auto waar de vrachtwagen tegenaan botste zat een zwangere vrouw, zij was ter plekke geholpen door ambulancepersoneel. Er waren in totaal 6 auto's beschadigd bij het ongeluk.

De file was veroorzaak omdat er door een sporenonderzoek de rijbaan was afgesloten

Sleutelwoorden:
ongeval, letselschade, om het leven gekomen, verhoord, dood, file, botsing, ambulancepersooneel, rijbaan afgesloten

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)