- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man uit Wernhout mishandeld na langslepend juridisch conflict

13-10-2010

Dinsdagavond heeft de politie aan het begin van de avond een melding gekregen van een mishandeling. Op de parkeerplaats in de Heilaarstraat bleek dat een 51-jarige man bedreigd wordt door drie mannen met een mes.

Zijn sleutelbos en mobiele telefoons zijn afgenomen en hij heeft klappen in het gezicht gekregen. Hierdoor had de man lichte verwondingen in het gezicht over.

De man wilde in zijn auto stappen en werd hij aangesproken door de drie mannen. De slachtoffer kent een van de mannen. De auto is in beslag genomen voor onderzoek. Ook zijn er getuigenverklaringen opgenomen.

Op de zelfde avond meldde een 22-jarige verdachte, de bekende van de slachtoffer, zicht op de politiebureau. Hij is direct aangehouden want hij verklaarde slachtoffer te zijn geworden van een strafbaar feit.

Sleutelwoorden:
mishandeling, verdachte, wernhout, Breda, politiebureau, getuigenverklaringen, mes, klappen, verwondingen, slachtoffer ,afgenomen,

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)