- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Jongen uit Nijmegen laat vrouw zwaar gewond achter na ongeluk

14-10-2010

Een 13-14 jarige jongen is na een fietsongeval in Nijmegen doorgereden. Hij fietste woensdagochtend rond 08:00 uur op de Muntmeesterlaan en kwam in botsing met een 51-jarige vrouw uit Rijchen.

Het jongen was na het ongeval verdwenen. De vrouw lag zwaar gewond op de weg en werdt ter plekke door ambulancepersooneel verzorgd en naar het ziekenhuis gebracht.

De dienst VerkeersOngevallenAnalyse heeft tot 11.00 uur onderzoek verricht om de toedracht van het ongeval te kunnen achterhalen. Een getuige verklaarde dat en 13 of 14 jarige jongen bij het ongeval betrekkon was maar daarna was verdwenen.

De politie is op zoek naar de 13 of 14 jarige jongen, ongeveer 1.80 meter lang, blanke huidkleur en kort, donker haar.

Sleutelwoorden:
fietsongeval, botsing, ambulancepersooneel, ziekenhuis, onderzoek toedracht, ongeval, getuigen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)