- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

CZ lijst inzake betrouwbaarheid bij borstkanker behandeling

25-10-2010

OngevalClaimen.nl behandeld letselschade ook als dit het gevolg is van onjuiste behandeling bij borstkanker.

De laatste tijd is er in de media veel te doen geweest over de kwaliteit van de behandeling per ziekenhuis .

Voor vrouwen is een correcte behandeling van borstkanker uitermate belangrijk. Om borstkankerpatiënten te ondersteunen in beste zorg heeft zorgverzekeraar CZ een onafhankelijk onderzoek gestart onder diverse ziekenhuizen. Hierbij werd o.a. geluisterd naar patiëntervaringen en gebruik gemaakt van een wetenschappelijk gevalideerde onderzoeksmethode. Na gerechtelijke goedkeurig heeft CZ de resultaten mogen publiceren op haar website, ondanks protesten van een aantal onderzochte ziekenhuizen.

Om te zorgen dat er vanaf 2011 minder mislukte borstkankerbehandelingen zullen zijn, heeft CZ de zorgcontracten met de ziekenhuizen die het slechts uit het onderzoek kwamen opgezegd. Tevens kunnen vrouwen die binnenkort een borstkankerbehandeling nodig hebben kunnen dankzij de gepubliceerde lijst een betere keuze maken.

Er zijn ook vrouwen voor wie het onderzoek te laat komt en die reeds in behandeling zijn genomen. Bent u in overtuiging dat u een verkeerde/mislukte behandeling heeft gehad, dan hebt u mogelijk recht op een schadevergoeding. Helaas is het bij veel vrouwen nog niet bekend wat hun rechten zijn na medische missers. De “zwarte” lijst kan vrouwen helpen om toch de stap te maken naar juridische hulp. Ongeacht welke ziekenhuis u behandeld bent OngevalClaimen.nl zorgt ervoor dat u toekomt waar u juridisch recht op hebt Het is belangrijk dat u snel claimt in verband met de verjaringstermijn.

Indeling Ziekenhuizen.

Categorie 1: ‘Beste Borstkankerzorg’

Categorie 2: ‘Goed’

Categorie 3: ‘Kan Beter

Categorie 4: “Niet gecontracteerd”

Sleutelwoorden:
medische fouten, vrouwen, borstkankerbehandeling, zorgverzekeraar, CZ, zwarte lijst, juridische hulp, schadevergoeding, advocaat, borst afgezet, chemotherapiekuur, mislukte operatie, ziekenhuizen

Medische fouten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)