- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw in Zandvoort zwaargewond na aanval met bijl

19-10-2010

Maandagmorgen is een vrouw in Zandvoort zwaargewond geraak nadat ze door een man met een bijl was aangevallen. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De vrouw is in kritieke toestand.

Het gebeurde bij een spoorwegovergang, dicht bij het NS-Station van Zandvoort. De vrouw heeft ernstige verwondingen opgelopen aan haar hoofd.

Kort na het incident is een 38-jarige man aangehouden en gearresteerd. Het is nog niet bekend of verdachte en slachtoffer elkaar kennen.

Sleutelwoorden:
mishandeling, slachtoffer, dader, incident, gearresteerd, gewond, aanvallen, verwoningen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)