- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Letselschade - dubbel declareren

21-01-2010

Maandag 11 januari 2010 schonk Tros Radar aandacht aan letselschadebureaus die op no-cure-no-pay basis werken. De praktijken van letselschadebureaus als Letselcash, Jurilex, EuroClaim, Pals Groep en de met deze bureaus samenwerkende advocaten werden in de uitzending onder de loep genomen. Lees verder en/of bekijk uitzending van 11 januari 2010.

Wat niet goed naar voren kwam is dat advocaten niet op basis van no-cure-no-pay werken. Dat is voor advocaten namelijk niet toegestaan. Bovendien is in de meeste gevallen is een no-cure-no-pay afspraak ook niet nodig, zoals terecht werd gemeld in de uitzending van Tros Radar van 11 januari 2010. Advocaten werken doorgaans op basis van een uurtarief dat verhaald kan worden op de aansprakelijke tegenpartij.

Ook SAP Advocaten werkt niet op basis van no-cure-no-pay. Bovendien krijgt u bij SAP Advocaten krijgt volledige inzage in de kosten die zij bij de verzekeraar in rekening hebben gebracht. Wanneer de aansprakelijkheid niet vast staat wordt van te voren overleg over een redelijke vergoeding van de werkzaamheden. Zo nodig kan er ook een toevoeging worden aangevraagd voor door de overheid gefinancierde rechtshulp. De kosten worden dan bijna volledig vergoed door de overheid. Alleen advocaten kunnen op basis van een toevoeging werken. Meestal is er geen discussie over de aansprakelijkheid en moeten de kosten van rechtsbijstand gewoon worden vergoed door de aansprakelijke tegenpartij (vaak een verzekeraar).

Met ingang van 1 april 2010 treedt de Wet Deelgeschilprocedure in werking. Dit is een nieuwe procedure waarbij op snelle en eenvoudige wijze discussiepunten in een letselschadezaak kunnen worden voorgelegd aan de rechter. In het geval de aansprakelijkheid van de tegenpartij vaststaat, moeten ook de kosten van deze procedure door de aansprakelijke tegenpartij worden vergoed. Dit betekent dat u met een advocaat van SAP Letselschade Advocaten sterker staat in de onderhandelingen. Het is bovendien niet nodig om no-cure-no-pay afspraken te maken. U hoeft van uw schadevergoeding niets af te staan aan uw belangenbehartiger. De volledige schadevergoeding komt aan u zelf toe.

(bron: www.letselschadekrant.nl)

Sleutelwoorden:
No cure no pay, letselschade advocaten, tegenpartij aansprakelijk, tros radar

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)