- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode bij ongeluk op A58 in Etten-Leur

19-10-2010

Op dinsdagmorgen rond half acht is een kettingbotsing gebeurd op de A58. De bestudeer van de vachtwagen kwam om het leven.

Bij de kettingbotsing waren twee vrachtauto's, twee bestelauto's en drie personenauto's betrokken.

Getuigen meldden dat er een personenauto tegen een van hem voor rijdende bestelauto die stopte voor de file is gebotst. Nadat de bestuurders hadden gezien dat er geen schade was, heeft de bestuurder van de personenauto besloten door te rijden. e bestuurder van de bestelauto bleef staan omdat hij nekklachten had.

Het verkeer dat vervolgens naderde moest afremmen en uitwijken, daardoor zijn twee vrachtauto's met elkaar in aanrijding gekomen. De chauffeur van de vrachtauto die bij de vluchtrook weer de weg op wilde gaan is aangereden door een vrachtauto. Zijn vrachtauto drukte tegen de voor hem rijdende bestelauto. De andere vrachtauto kantelde en kwam naar de vluchtstrook in de sloot terecht. De chauffeur van deze vrachtauto kwam bij de aanrijding om het leven.

Door het ongeluk is de snelweg bij Etten-Leur afgesloten en staan er in de omgeving lange files.

Sleutelwoorden:
Ongevallen, botsing, om het leven komen, file, politie, schade, aanrijding, weg afgesloten, Etten-Leur, afremmen en uitwijken, vluchtstrook

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)