- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Aanrijding in Amersfoort met vrachtwagen

21-10-2010

Woensdagochtend 20 oktober 2010 werd een automobilist aangereden door een vrachtwagen. Hij raakte gewond aan zijn gezicht.

Een 22-jarige chauffeur uit Dinxperlo stond met zijn vrachtwagen voor een rode verkeerlicht te wachten. Achter hem stond een 27-jarige automobilist uit Amersfoort.

Bij groen licht gaf de vrachtwagenchauffeur richting naar rechts, trok op, stuurde naar rechts, maar gaf vervolgens richting naar links en stuurde naar links om te keren. Op dat moment reed de automobilist links naast hem, en botste tegen de linkerachterwiel van de vrachtwagen.

De automobilist is naar de eerste hulp gegaan, zijn verwondingen en mond is gehecht. De vrachtwagen liep geen schade op.

Sleutelwoorden:
Automobilist, eerste hulp, verwondingen, ongeval, Amersfoort, botsing, schade, automobilist, vrachtwagen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)