- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonden na instorting gebouw in Rotterdam

22-10-2010

In het Centrum van Rotterdam is de twee verdiepingen van een gebouw in aanbouw ingestort. Er zijn minstens vijf bouwvakkers gewond geraakt.

De instorting is veroorzaakt door de onderstempeling die het begaf. De zaak wordt onderzocht door de arbeidsinspectie en de opdrachtgevers.

Het gaat om de B-Tower, een toren die bij oplevering 70 meter hoog moet zijn. De bouwplaats bevindt zich naast de Bijenkorf.

Tien winkels op de Lijnbaan moeten van de politie tijdelijk dicht. De winkels die moeten worden ontruimd zijn van Etos, Manfield, T-Mobile en Rolex. De Bijenkorf grenst aan de ongevallocatie.

De afzettingen rond de bouwplaats worden verzet, een groot gebied is niet toegankelijk voor het publiek.

Sleutelwoorden:
Lijnbaan, Rotterdam, gewond, bedrijfsongeval, arbeidsinspectie, ontruimen, afzettingen, ongevallocatie, ongeval

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)