- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Getuigen gezocht gewapende overval Vlissingen

27-10-2010

Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een gewapende overval die plaatsvond op maandag 25 oktober 2010 omstreeks 20.00 uur in een woning gelegen aan de Rietkraag in Vlissingen (wijk Lammerenburg)

Rond dit tijdstip drongen twee gewapende mannen de woning binnen en dwongen de bewoners onder bedreiging geld en goederen af te geven. De twee overvallers zijn daarna gevlucht via een fietsvoetpad richting de wijk Rosenburg met het buitgemaakte geld, sieraden en merktassen.

Het overvallenteam is op zoek naar personen die op dat tijdstip mogelijk iets gezien hebben in de omgeving van de Rietkraag. Opvallend detail is dat de twee mannen na de overval een groot aantal merktassen bij zich hadden. In de tassen waren de doosjes met de sieraden gestopt. Op de vluchtroute zijn inmiddels enkele doosjes leeg teruggevonden.

De politie wil ook graag in contact komen met bewoners in de omliggende straten die lege sieradendoosjes of merktassen in hun tuin of vuilcontainer hebben aangetroffen.

Het signalement van de overvalles luidt als volgt:

Uit onderzoek is gebleken dat de daders via de wijk Rosenburg zijn weggevlucht. Vermoedelijk hebben zij zich in het omcirkelde gebied op bijgaand plattegrondje opgehouden

Sleutelwoorden:
politie, getuigen, wapen, bedreiging, overval, daders, slachtoffers, Vlissingen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)