- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Overvaller dreigde peuter in Den Haag te doden

28-10-2010

Een 15-20 jarige overvaller die een 2-jarige peuter van zijn gouden ketting en armbandje beroofde, dreigde de peuter en zijn 13-jarige broer te doden.

Urlen en zijn broer Né-Shawn werden rijden het spelen op staat overvallen. De overvaller zei tegen de kinderen dat ze stil moesten zijn omdat hij ze anders dood zou maken. Hij vroeg eerst aan de 13-jarige broer of hij een ketting had. Toen Né-Shawn nee zei, liet de 2-jarige Urlen zijn gouden ketting zien.

De overvaller heeft zijn ketting uit zijn nek getrokken en ook zijn gouden armband gepakt. Beide sieraden hebben grote emotionele waarde, want de ketting is een erfstuk dat al 70 jaar in de familie was.

De 13-jarige Né-Shawn is erg overstuur van het ongeval, terwijl Urlen er niet van heeft meegekregen. Né-Shawn voelde zicht schuldig en wil in het vervolg met een wapen over straat.

De daders zijn nog niet gepakt. De kenmerken van de overvaller zijn:

Sleutelwoorden:
Den haag, overval, dader, schuldig, overstuur, doden, bedreigen

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)