- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonden door ontploffing steengril

01-11-2010

Zaterdagavond is er door een explosie in een restaurant in de Dorpstraat tien mensen gewond geraakt.

De tien mensen hadden brandwonden, vijf hiervan konden alweer dezelfde avond uit het Ziekenhuis St. Jansdal. Vijf anderen moeten de nacht van zaterdag op zondag in het ziekenhuis doorbrengen. Een van hen ligt op de intensive care.

Het ongeluk gebeurde in Steakhouse T-Rex in Putten (Gelderland). De ontploffing vond plaats rond 21.00 uur tijdens het steengrillen, waarbij een groep van zeventien mensen zat te eten.

De gasbus onder de steengril veroorzaakte een steekvlam en verwondde de gasten rond de tafel. De explosie beperkte zich tot die tafel. Er heeft geen brand plaatsgevonden.

Sleutelwoorden:
Putten, explosie, gewond, ziekenhuis, intensive care, brand, ontploffing, brandwonden

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)