- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Letselschade advocaten ruiken bloed!

26-02-2010

Het gifschandaal in Zoetermeer heeft inmiddels meerdere malen de landelijke aandacht getrokken. Onlangs kwam Hart va Nederland met een nieuw onderwerp over het gifschandaal waarbij men een interview had met een inwoonster van onze stad die borstkanker zou hebben gekregen als mogelijk gevolg van de uitstoot van Ethyleenoxide door Sterigenics. In de uitzending kwam naar voren dat de vrouw voorbereidingen aan het treffen is voor een schadeclaim tegen Sterigenics.

Dit is koren op de molen van de letselschade bloedhonden. Nu het landelijk nieuws is zullen letselschade bureaus als Pals en andere bureaus en advocaten zich op de slachtoffers storten om hun "belangen" te vertegenwoordigen.

Inmiddels is bekend dat deze types geheime afspraken hebben of maken met de verzekeraars van de tegenpartijen waarvan de slachtoffers niet op de hoogte zijn. Het gevolg is dat de slachtoffers meermalen geslachtofferd worden door zowel verzekeraars als letselschade specialisten. De letselschadesector vult rijkelijk haar zakken en ook de verzekeraars sparen veel geld uit. We hebben het hier over honderden miljoenen die in deze sector omgaan.

Probleem

Het grote probleem dat o.a. de vrouw die een schade claim aan het voorbereiden is tegenkomt is het causaal verband. Het zal een helse klus zijn om het verband aan te tonen tussen een ziekte als kanker en de gifuitstoot door Sterigenics. Het is daarbij ook nog een internationale multinational die ongetwijfeld een uitstekende verzekeraar heeft die de boot voor jaren af zal houden. Het gaat om de lange adem in dit soort zaken. We hebben het dan over tien jaar of langer. Het slachtoffer krijgt daarbij een enorme bak stront over zich uitgestort. De verzekeraars zullen geen mogelijkheid onbenut laten het slachtoffer te beschuldigen van allerlei zaken om het slachtoffer in diskrediet te brengen. Verzekeraars schuwen daarbij geen enkele methode en trekken alles uit de kast om aan te tonen dat het slachtoffer liegt en ziek is door eigen schuld. Men zal het slachtoffer in de gaten houden en schaduwen om te voorkomen dat er betaald moet worden. Deze touwtrekkerij gaat altijd ten koste van het slachtoffer. Het is geestelijk en lichamelijk moeilijk vol te houden. Verzekeraars weten dit en maken juist daarvan misbruik. Het aansprakelijk stellen van de gemeente Zoetermeer zal niet eenvoudig zijn. Ook de gemeente verschuilt zich achter de één of andere verzekeraar.

Keuze van letselschadespecialist

De keuze voor een goede letselschade specialist is ook zeer moeilijk omdat je niet weet wie afspraken maakt met tegenpartijen en wie niet. Het draait uiteindelijk maar om één ding en dat is geld!

Strafrechtelijk

Mocht er uit onderzoek door het openbaar ministerie een veroordeling volgen, dan zal dit zeker helpen bij een claim. Het is voor de mensen die werkelijk ziek geworden zijn door deze gifaffaire te hopen dat de Raad voor de Veiligheid en het OM beiden tot een conclusie komen dat hier inderdaad sprake is van ernstige strafbare feiten die door zowel Sterigenics als de gemeente Zoetermeer zijn begaan.

(bron: www.zoetermeernieuws.blogspot.com)

Sleutelwoorden:
schadeclaim, letselschade verhalen, gifschandaal, gifuitstoot, sterigenics, letselschadebehandelaar

Schade claims

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)