- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dappere student pakt inbreker

04-11-2010

LEIDSCHENDAM - De 19-jarige Vincent uit Leidschendam heeft op doortastende wijze een Marokkaanse inbreker in de kraag gegrepen.

De dief, die samen met drie handlangers had ingebroken in twee woningen, had zich verstopt in de bosjes.

Student Vincent betrapte de man, een 20-jarige man van Marokkaanse afkomst uit Leidschendam, toen hij dinsdagavond bezig was met het uitzetten van een speurtocht voor de scouting. „Ik fietste over de Prins Bernhardlaan en zat ineens midden in een achtervolging”, vertelt de Leidschendammer.

„Ik zag dat twee politie agenten een man op de hielen zaten. Die inbreker riep nog dat ik moest doorrijden, maar ik dacht: jij bent van mij! Twee jaar geleden ben ik namelijk op straat overvallen, dus ik was er op gebrand om die dief te pakken. Ik ben op z’n rug gaan zitten, terwijl de politie hem fouilleerde. Dat ik geholpen heb een inbreker te pakken, geeft mij een goed gevoel.”

De overige drie leden van de inbrekersbende zijn vooralsnog spoorloos. Van de buit is nog niets teruggevonden.

De gemeente Leidschendam-Voorburg wordt momenteel opgeschrikt door een stijgend aantal woninginbraken. Twee jaar geleden was ook sprake van een inbraakgolf. De bende die hier achter zat, werd opgerold.

Sleutelwoorden:
politie, inbraak, leidschendam,gegrepen,dappere student,woninginbraken,inbraakgolf

Persberichten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)