- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode bij scooterongeluk in Rijnsburg

05-11-2010

Op vrijdagochtend rond 06.50 uur is een scooter en een snorfiets is in aanrijding gekomen waarbij de 16-jarige scooterrijder uit Rijnsburg om het leven is gekomen. De 30-jarige snorfietser is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Omstanders verleenden na het ongeval direct eerste hulp tot komst van het ambulancepersoneel. De scooterrijder uit werd gereanimeerd maar overleed te plaatse aan zijn verwondingen. De snorfietser uit Katwijk is met hersenletsel overgebracht naar het ziekenhuis

Door de aanrijding is de N449 afgesloten. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval.

Sleutelwoorden:
hersenletsel, rijnsburg, hersenletsel, ongeval, aanrijding, ziekenhuis, ambulance, onderzoek, ziekenhuis, politie

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)