- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man in Rotterdam overleden door bedrijfsongeval

09-11-2010

Maandagavond is een 52-jarige man in een ziekenhuis in Rotterdam overleden. Hij was eerder op de dag bij een bedrijf in Oud-Beijerland door een vorkheftruck was aangereden.

Het ongeval gebeurde in een bedrijfshal. De slachtoffer werkte daar als uitzendkracht. Een 27-jarige collega raakte de controle kwijt over zijn vorkheftruck en botste tegen het slachtoffer dat vervolgens tegen een deurpost terechtkwam.

De ambulance bracht de slachtoffer naar het ziekenhuis, waar hij later op de dag overleed.

Sleutelwoorden:
Rotterdam, bedrijfsongeval, slachtoffer, ziekenhuis, ambulance, uitzendkracht, overleden, slachtoffer, vorkheftruck

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)