- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bij een ernsitg verkeersongeval in Breda twee vrouwen overleden

15-11-2010

Bij een ernstig verkeersongeval op de Graaf Engelbertlaan zijn zaterdagmorgen twee vrouwen om het leven gekomen. Het gaat om twee vrouwen (28 en 45 jaar) uit Vlissingen.

De auto waarin de twee zaten, kwam rond 09.45 uur in botsing met een andere auto, bestuurd door een 19-jarige man uit Breda. Hij verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur toen hij op de afrit Rijsbergen reed, komende uit de richting Antwerpen. Daarbij kwam hij terecht op de verkeerde weghelft en knalde tegen de auto waarin de twee vrouwen zaten. Beide slachtoffers overleden ter plekke. De 19-jarige Bredanaar en twee andere inzittenden - een 16-jarig meisje uit Breda en een 17-jarige inwoonster van Teteringen - werden met lichte verwondingen voor controle naar het Amphia Molengracht gebracht.

De bestuurder is aangehouden op verdenking van het veroorzaken van het ongeval. Van hem is bloed afgenomen om te bepalen of hij mogelijk onder invloed van alcohol en/of drugs was.

Verkeersongevallenanalisten van de politie Midden en West Brabant doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De locatie waar het ongeval gebeurde, is enkele uren afgesloten geweest. Een getuige heeft verklaard dat hij de 19-jarige Bredanaar kort voor het ongeval met hoge snelheid zag rijden.

Sleutelwoorden:
ongeval, om het leven komen, politie, bestuurder, verkeersongevallen, verwondingen, slachtoffers

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)