- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw op scooter komt om door aanrijding in Dokkum

18-11-2010

Donderdagochtend is er bij een ongeluk in het Friese Rinsumageest, bij Dokkum een vrouw om het leven gekomen.

De vrouw reed op een scooter en werd van achteren door een auto aangereden door een 20-jarige automobilist uit Rinsumageest.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Leeuwarden gebracht. Daar overleed ze aan haar verwondingen. De politie doet geen mededelingen over de identiteit van de slachtoffer, omdat haar familie nog ingelicht moet worden.

Sleutelwoorden:
Slachtoffer, ambulance, dokkum, automobilist, ziekenhuis, ongeluk, politie, aangereden, verwondingen, overleden, identiteit

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)