- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee vrachtwagens en personenauto op elkaar geklapt in Uitgeest

23-11-2010

Dinsdagmiddag is een ongeval gebeurt op de A9 bij Uitgeest. Een vuilniswagen, personenauto en een vrachtwagen zijn op elkaar geklapt.

Het ongeval gebeurde toen een van de twee vrachtwagens pech kreeg en in de berm terecht kwam. De auto en een andere vrachtwagen knalden hier weer tegenop.

Een brandweerwagen die op weg was naar de plek van het ongeluk, raakte de vangrail. Dat komt omdat de witte lijnen door werkzaamheden richting de vluchtstrook en de vangrail leiden. De bestuurder had de zon in zijn gezicht raakte in een slip en ging op de lijnen af.

De berging van de voertuigen gaat naar verwachting minimaal één uur duren. Er staat een file van ongeveer 4 kilometer voor de afsluiting.

Sleutelwoorden:
Ongeval, slachtoffers, uitgeest, vrachtwagens, geklapt, werkzaamheden, brandweerwagen, personenauto, slippen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)