- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonde bij een botsing van drie auto's in Kelpen-Oler

24-11-2010

Op de Hunselerdijk heeft woensdag omstreeks 10.30 uur een ongeval plaatsgevonden waarbij drie personenauto's waren betrokken.

De personenauto's kwamen uit de richting van Grathem, Kelpen en Baexem en botsten op het kruispunt Hunselerdijk - Grathemerweg tegen elkaar. Bij het ongeval raakte een mannelijke bestuurder gewond. Hij werd door de brandweer uit het voertuig bevrijd en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurders raakten niet gewond.

De toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht. Leeftijd en woonplaats van de bestuurders zijn op dit moment nog niet bekend.

Sleutelwoorden:
ongeval, gewond, bestuurder, botsing, ziekenhuis, ambulance, onderzoek, hunselerdijk

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)