- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongelukken door glad wegdek op Afsluitdijk

24-11-2010

Op het Friese gedeelte van de Afsluitdijk zijn woensdagmiddag in een tijdsbestek van een klein uur drie auto's in de vangrail beland door een glad wegdek.

Volgens de zegsman werden de automobilisten overvallen door plotselinge hagel. De ongelukken gebeurden op de A7 tussen Zurich en Kornwerderzand. De politie waarschuwt voor meer gladheid. „Dit zijn de eerste signalen dat mensen moeten oppassen in het verkeer”.

Sleutelwoorden:
ongevallen, botsing, politie, vangrail, glad wegdek, afsluitdak, ongeluk

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)