- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zwaargewonden door ongeluk A58 richting Roosendaal

25-11-2010

Op woensdagavond is er op de A58 naar Roosendaal een ongeluk gebeurd waarbij drie personen gewond zijn geraakt.

>p> Bij het ongeval waren drie personenauto's en twee vrachtwagens betrokken meldde de politie. Ze zijn allen naar het ziekenhuis gebracht.

Er is een personenauto in een slip geraakt en via de berm op de rijbaan tegen een vrachtwagen gebotst. De andere voertuigen botsten vervolgens daar weer op. De weg bij de afslag Zegge is een tijdlang afgesloten geweest.

Sleutelwoorden:
Roosendaal, ongeluk, gewond, botsen, slippen, politie, weg afgesloten, ziekenhuis, personenauto, vrachtwagen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)