- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Eerste ongeval door gladheid in Brabant

26-11-2010

Een automobiliste is vrijdagochtend in Erp gewond geraakt toen ze door de gladheid uit een scherpe bocht vloog en tegen een huis botste.

Volgens de politie is het dit jaar het eerste ongeval in de regio Brabant door gladheid. Over de aard van het letsel kon de politie nog niets zeggen. De bestuurster is naar het ziekenhuis vervoerd. Het huis is ernstig beschadigd en moet opnieuw gemetseld worden.

Sleutelwoorden:
Ongeval, botsing, gladheid, bestuurster, beschadigd, ziekenhuis, politie, brabant, erp

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)