- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Automobilist gewond bij aanrijding in Almelo

29-11-2010

Een 20-jarige automobilist uit Almelo raakte gewond bij een aanrijding.

Zondagavond 28 november omstreeks 19.15 uur kreeg de politie melding van een eenzijdige aanrijding. Een 20-jarige automobilist reed over de Sluitersveldssingel en verloor de controle over zijn voertuig. De automobilist reed tegen de geleider en kwam andersom tot stilstand. De automobilist klaagde over nek- en rugpijn. Hierop werd door de brandweer het dak verwijderd. Hij werd voor verder onderzoek door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Sleutelwoorden:
Almelo, aanrijding, letselschade, gewond, brandweer, ziekenhuis, politie, voertuig, automobilist, melding

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)