- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bestuurder rijdt door na ongeval

01-12-2010

Dinsdagochtend rond 07.30 liep een 19-jarige inwoonster Jistrum langs de Rijksstraatweg. Terwijl ze door de berm naar de bushalte liep werd ze van achter aangereden.

Door de aanrijding is de spiegel van de vermoedelijke rode auto afgebroken en door de politie vastgesteld. Het slachtoffer raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis in drachten.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder van een vermoedelijk ouder type auto van het merk Peugeot.

Sleutelwoorden:
Ongeval, dader, slachtoffer, aangereden, ziekenhuis, politie, jistrum, onderzoek, identiteit

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)