- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bromfietser gewond bij aanrijding in Kampen

02-12-2010

Woensdag 1 december is er op de kruising Wethouder Klompstaat een 17-jarige bromfietser uit Nieuwleusen gewond geraakt bij een aanrijding

Een 50-jarige automobilist uit Roeveen wilde op de kruising linksaf slaan, hierbij liet hij enkele tegemoetkomende auto’s voorgaan. Echter de bromfiets zag hij over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond tussen de bestuurder en bromfiets.

De bromfietser is met een hersenschudding en kneuzingen met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
Nieuwleusen, bromfietser, automobilist, kruising, aanrijding, hersenschudding, kneuzingen, ambulance, letselschade

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)