- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dubbele aanrijding A16 Rotterdam

07-12-2010

Bij een aanrijding op de autosnelweg A16 naar Rotterdam te hoogte van Dordrecht zijn op 7 december om 02:00 uur twee ambulancebroeders van 53 jaar uit Zwijndrecht en Papendrecht lichtgewond geraakt. Zij behandelden daar de lichtgewonde 25-jarige automobilist uit Rotterdam die om 01:30 uur met zijn auto tegen de vangrail was gebotst.

Ter beveiliging waren er ook twee agenten van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) aanwezig. Op het moment dat de ambulancebroeders de het slachtoffer in de ziekenwagen behandelden reed een 31-jarige automobilist uit Breda met zijn personenauto tegen de KLPD-politieauto en vervolgens tegen de ambulance.

De ambulancebroeders raakten lichtgewond en moesten voor behandeling naar het ziekenhuis. Ook de patiënt liep bovenop zijn eerder verwondingen nog licht letsel op. Hij kon na behandeling in het ziekenhuis naar huis. De agenten van het KLPD bleven ongedeerd, maar waren hevig geschrokken.

>p> De oorzaak van de tweede aanrijding met de politieauto en de ambulance is nog in onbekend. De verkeersongevalspecialisten van de regionale Verkeersondersteuning van de Politie Zuid-Holland-Zuid doen onderzoek.

De A16 werd van 02.00 tot 03.15 uur geheel afgesloten. Verkeer richting Rotterdam werd omgeleid via de N3. Na 03.15 uur werd de snelweg gedeeltelijk vrijgegeven. De personenauto van het eerste ongeval, de auto van de Bredase bestuurder, de politieauto’s en de ambulance zijn alle weggetakeld.

Sleutelwoorden:
Rotterdam, aanrijding, ambulancebroeders, lichtgewond, botsen, personenauto, ziekenwagen, automobilist, letsel, ziekenhuis, politieauto, onderzoek, afgesloten, a16

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)