- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw veroorzaakt aanrijding onder invloed alcohol en tijdens rijontzegging

08-12-2010

Dinsdag 7 december heeft een 35-jarige vrouw uit Enschede in Oldenzaal een aanrijding veroorzaakt, terwijl zij onder invloed van alcohol haar auto bestuurde en al een rijontzegging had. De vrouw is aangehouden.

Omstreeks 12.00 uur kreeg de politie melding van een materiële aanrijding op de Enschedesestraat in Oldenzaal. Een vrouw was tegen de auto van een 40-jarige Oldenzaler gereden. Een getuige die dit had zien gebeuren, hield de vrouw staande en haalde de sleutels uit het contact van de auto van de vrouw, omdat de getuige het vermoeden had dat de vrouw onder invloed van alcohol achter het stuur had gezeten. De vrouw ging er vervolgens met haar 4-jarige zoontje te voet vandoor. Kort daarna kwamen bij de politie diverse meldingen binnen, dat de vrouw met haar zoontje over de rijbaan liep en auto’s probeerde staande te houden. Passanten wisten te vertellen dat de vrouw bij een garagebedrijf aan de Elsmorsweg naar binnen was gegaan. Hier is de vrouw aangetroffen en aangehouden. Op het politiebureau wees de ademanalyse 1,28 promille uit. De vrouw bleek te hebben gereden tijdens een rijontzegging. De vrouw is voor verder onderzoek ingesloten. Proces-verbaal wordt opgemaakt. Tevens is hulpverlening gestart.

Sleutelwoorden:
aanrijding, oldenzaal, politie, onder invloed, alcohol, rijontzegging, politiebureau, hulpverlening, onderzoek, rijbaan, meldingen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)