- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kettingbotsing op de A9

09-12-2010

Donderdagmiddag is A9 van Alkmaar richting Amstelveen is afgesloten vanwege een ernstig verkeersongeval, waarbij meerdere gewonden zijn gevallen.

Bij een kettingbotsing zijn in ieder geval vier personenauto's en een busje betrokken. De hulpdiensten zijn met groot materieel uitgerukt en tussen Akersloot en afrit Castricum is de snelweg dicht

Ooggetuigen melden aan Webregio dat een auto is geslipt, die daardoor overdwars op de weg terecht kwam. Andere automobilisten gingen daarom op de rem waardoor de kettingbotsing ontstond. De slippende auto is er vervolgens vandoor gegaan.

Sleutelwoorden:
ongeval, file, alkmaar, kettingbotsing, ooggetuigen, slippende auto, gewonden

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)