- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee mensen om het leven gekomen door een ernstig ongeval in Kortenhoef

10-12-2010

Donderdagavond is een 31-jarige inwoner van Nederhost en een 61-jarige inwoonster van Laren om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Kortenhoef. Enkele uren na het ongeval reed een 37-jarige automobilist uit Amstelveen dwars door de neergezette afzetting.

Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken. De auto’s botsten op elkaar nadat een vierde auto, met gedoofde lichten de weg op reed. In de auto’s reden de man uit Nerderhorst, een echtpaar uit Laren en een 57-jarige inwoner van Hilversum. Het Larense stel is overgebracht naar het ziekenhuis in Amsterdam. De 61-jarige vrouw is daar later op de avond overleden. Haar 67-jarige echtgenote is zwaargewond. De 57-jarige Hilversummer is met onbekende letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Hilversum.

Om 23.40 uur reed een 37-jarige automobilist uit Amstelveen dwars door de afzetting bij het ongeval. Deze bestond uit drie verkeersregelaars, waarschuwingslichten en pionnen. De verkeersregelaars moesten aan de kant springen om niet aangereden te worden. Vervolgens reed de man nog enkele tientallen meters door en wist een politieambtenaar de man te stoppen, voordat hij op het ongeval en hulpverleners kon inrijden. De Amstelvener bleek onder invloed te rijden (1.7 promille)en is aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

Sleutelwoorden:
ongeval, om het leven komen, ziekenhuis, doodslag, overleden, afzetting, letsel, botsen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)