- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Drie gewonden bij een ongeval Peize

13-12-2010

Zondagmiddag rond 16:15 uur is er op de N372 tussen Peize uur drie gewonden gevallen bij een eenzijdig ongeval. Een automobilist was met twee mede-inzittenden van de weg geraakt, daarbij werd een boom geschampt en kwam het voertuig op zijn zijkant terecht in een lager gelegen weiland.

De brandweer heeft de mensen samen met de ambulancedienst uit het voertuig gehaald en gestabiliseerd. De slachtoffers waarvan 1 met alleen een hoofdwond, werden naar het UMCG gebracht. De auto, die total-loss is, werd later door een berger opgehaald.


Foto: Sander Graafhuis 112Groningen

Sleutelwoorden:
slachtoffer, ambulance, ziekenhuis, politie, automobilist, hoofdwond, gewonden, inzittenden

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)