- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Jurilex rectificeert stellingen over NLE-leden, Tijbout en Korevaar

29-03-2010

Letselschadebureau Jurilex zal op Letselschade.nl een rectificatie plaatsen van eerder gedane uitlatingen aan het adres van de vereniging Nationale Letselschade Experts (NLE), expertise- en schaderegelingsbureau Tijbout en Korevaar Letselschade, waarin deze, naar nu blijkt ten onrechte, zijn beschuldigd van het maken van oneerlijke prijsafspraken met verzekeraars.

Ook een brief van deze strekking aan een twintigtal assurantietussenpersonen zal Jurilex, eveneens per brief, rectificeren. Een notaris moet toezien op een correcte uitvoering van deze schriftelijke rectificatie. Dat is de uitkomst van een kort geding dat vandaag diende voor de rechtbank in Utrecht.

De kwestie is aan het rollen gebracht door een uitzending van Tros Radar van begin dit jaar over de werkwijze van sommige letselschadebureaus, die onoirbare geheime prijsafspraken zouden maken met verzekeraars. Met name de Pals Groep maar ook zijdelings Jurilex en enkele andere bureaus kregen ervan langs. Jurilex stond echter op het standpunt dat ook de PIV-convenanten, openbare afspraken tussen schadebehandelaars en verzekeraars die niet ter discussie stonden bij Radar, ook niet onomstreden zijn en publiceerde een lijst van bureaus die hiermee werken, zonder daarbij te vermelden dat het om PIV-convenanten ging. De gewraakte tekst was ten tijde van het kort geding reeds verwijderd van de website, maar de advocaat van NLE c.s. drong toch aan op rectificatie, eveneens van de mailing. Daartoe werd na enig aandringen van de rechter in onderling overleg besloten.

(bron: www.amweb.nl)

Sleutelwoorden:
tros radar, letselschadebureau jurilex, letselschade.nl, Korevaar letselschade, rectificatie prijsafspraken, pals groep

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)