- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

IJsblok door voorruit auto

14-12-2010

Maandagochtend kreeg een 58-jarige automobilist uit Stadkanaal op de Greveweg in Midwolda een blok ijs door zijn voorruit

Het brok ijs viel van de laadbak van een passerende vrachtauto. Het stuk ijs raakte het gezicht van de bestuurder, maar de man kon zijn auto wel veilig tot stilstand brengen.

Ambulancemedewerkers hebben de man geholpen en vervolgens thuis afgezet. De vrachtwagenchauffeur reed door na het incident.


Sleutelwoorden:
standkanaal, ongeval, bestuurder, ambulance, vrachtwagen, ijsblok

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)