- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk ongeval in Purmerend

15-12-2010

De sportief uitgevoerde Renault Clio waarmee een 18-jarige bestuurder zondagmorgen op de Verzetslaan in Purmerend crashte, was niet zijn eigendom. De Purmerender, die zwaar gewond maar buiten levensgevaar in het ziekenhuis ligt, leende de auto van een kennis. Bij het ongeluk kwam de 17-jarige Bowie Tortor die op de passagiersstoel zat, om het leven.

De bestuurder, die net in het bezit was van zijn rijbewijs, wordt door de politie inmiddels officieel verdacht van het veroorzaken van een dodelijk ongeval. Dit ondanks dat de uitslag van het bloedonderzoek naar gebruik van drank of drugs nog niet bekend is. ,,Het is namelijk overduidelijk dat hij veel te hard heeft gereden’’, aldus een woordvoerster van de politie.

Sleutelwoorden:
ongeval, purmerend, rijbewijs, politie, verdacht, ongeval, dodelijk, te hard rijden, ziekenhuis

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)