- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Veel ongevallen door sneeuw in Nederland

17-12-2010

Bij de alarmcentrale Mondial Assistance zijn tot vanmiddag 15.00 uur al ruim 650 meldingen van ongevallen binnengekomen. Dat is een verdubbeling ten opzichte van een normale vrijdag. Er komen steeds meer auto's stil te staan in de sneeuw. Ook is er sprake van veel ongevallen waarbij geen andere auto's zijn betrokken.

De alarmcentrale fungeert als Landelijk Centraal Meldpunt (LCM), aangestuurd door Rijkswaterstaat, en zorgt ervoor dat bergers op pad gaan om de wegen weer vrij te maken.

Volgens de woordvoerster kunnen de bergers het werk nog aan. Ze benadrukt wel dat het verstandig is om eten en drinken en iets extra warms mee te nemen.

Sleutelwoorden:
ongevallen, sneeuw, meldingen, politie, rijkwaterstaat, auto, verdubbeling

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)