- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Eenzijdig ongeval op de A7 Marum

20-12-2010

Bij een eenzijdig ongeval op de a7 is vanmiddag een automobiliste licht gewond geraakt.

Op de A7 bij Marum is maandagmiddag bij een eenzijdig ongeval een automobilist licht gewond geraakt. De vrouw raakte net ne de afslag Marum door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, en belandde vervolgens na een eind door de berm te hebben gereden, op de zijkant in de bossages. De vrouw is later voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. De brandweer van Marum die voor dit ongeval was opgepiept, hoefde niet in actie te komen. Ook het MMT kon boven Marum rechtsomkeert maken. De politie maakte rapport op van het ongeval. Berger Collewijn heeft de auto afgesleept. Het verkeer ondervond nagenoeg geen hinder van het ongeval.


(bron: 112marum)

Sleutelwoorden:
gewond, marum, bossages, brandweer, auto afgesleept, verkeer, ongeval, hinder

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)