- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Botsing van twee vrachtwagens op de A12 Bunnik

22-12-2010

Een ernstig verkeersongeluk op de A12 bij Driebergen-Bunnik heeft een chaotische ochtendspits veroorzaakt. Twee vrachtwagens botsten op elkaar, waardoor in beide richtingen lange files ontstonden en de snelweg werd afgesloten. Bij het ongeluk raakte een van de chauffeurs bekneld in zijn cabine.

Vermoedelijk merkte hij niet op tijd op dat er een file stond. De traumahelikopter kwam ter plaatse en ook andere hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

De hulpverlening verliep aanvankelijk moeizaam. Automobilisten negeerden de signalen boven de afgesloten rijstroken, waardoor hulpverleners en de bergingsdienst ernstig werden belemmerd. Bovendien keerden veel automobilisten na een uur wachten om op de snelweg. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven en komt het verkeer weer langzaam op gang.

Sleutelwoorden:
verkeersongeluk, Bunnik, ochtendspits, files, automobilisten, afgesloten rijstroken, snelweg, ongeluk, traumahelicopter

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)