- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Veel ongevallen in Drenthe door sneeuw

24-12-2010

Vandaag is er in de provincie Drenthe ruim negentig slippartijen en eenzijdige ongevallen gebeurd. Veel auto's gleden van de weg af of kwamen vast te zitten in de sneeuw. Bij de meeste ongevallen ging het om lichte blikschade. Bij zeven ongelukken was er sprake van licht letsel.

Het verkeer ondervond veel hinder van stuifsneeuw. Een harde wind blies de sneeuw, waardoor sneeuwduinen ontstonden op de wegen. Ook was er sprake van extreme gladheid. De politie Drenthe gaf automobilisten donderdag het advies om niet de weg op te gaan.

Sleutelwoorden:
ongevallen, blikschade, letsel, politie, ongelukken, sneeuw, gladheid, sneeuwduinen op de weg

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)