- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

AEG voetenbad uit de handel wegens elektrocutiegevaar

27-12-2010

Gebruikers van de AEG voetenbad dat sinds oktober verkocht werd door Kruidvat, Trekpleister en Prijsmepper elektrocutiegevaar. Het voetenbad wordt uit de handel gehaald. Door een defect kan water op delen die onder spanning staan terechtkomen. Het water lekt dan naar het binnenwerk van het apparaat, waardoor gebruikers die met hun voeten in het bad zitten een schok kunnen krijgen.

Het gaat om het AEG voetenbad FM 5507 met het serienummer 2851 of 2971. Dat nummer is te vinden op een sticker aan de onderkant. Gebruikers worden opgeroepen het voetenbad niet meer te gebruiken en het naar de winkel terug te brengen. De aankoopprijs wordt vergoed.


AEG FM 5507

Sleutelwoorden:
voetenband, elektrocutiegevaar, handel, gebruikers, gebrekkinge producten, aeg, vergoeding, schok

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)