- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Waarschuwing voor extreem weer en gladheid

31-12-2010

Rond zes uur vrijdagochtend heeft het KNMI opnieuw een waarschuwing voor extreem weer ingesteld voor de provincies Gelderland en Overijssel. Rond kwart over vijf had de weerdienst de waarschuwing juist ingetrokken.

Ook in Limburg en Noord-Brabant geldt nog een 'code oranje' in verband met gladheid door ijzel. Ook elders in het land kan het glad zijn door opvriezing van weggedeelten of sneeuwresten.

Er is vrijdagochtend weinig verkeer, maar de mensen die in het oosten en zuidoosten de weg op gaan ondervinden grote hinder van de ijzel. In het gebied ten oosten van de lijn Breda-Enschede is het plaatselijk spekglad. Dat heeft de ANWB gemeld.

In grote delen van Oost-Nederland reden vrijdagochtend geen bussen wegens extreme gladheid door ijzel. Onder meer in Overijssel en delen van Gelderland bleven de bussen binnen. In de loop van de ochtend kwam het busvervoer weer op langzaam gang, meldden de busbedrijven.

Vervoerder Syntus meldt dat bussen in Twente inmiddels weer rijden, maar dat er wel sprake is van vertragingen en uitval van ritten. Busbedrijf Connexxion meldt echter dat er in Almelo en Enschede nog geen busvervoer is. In Arnhem en Wageningen rijden wel bussen.

Ook in het oostelijke deel van Noord-Brabant hebben de bussen last van vertraging en uitval van ritten door de gladheid.

Enkele snelwegen zijn vrijdagochtend afgesloten omdat daar zich in korte tijd tientallen ongevallen voordeden. De A50 in de richting Eindhoven is tussen Veghel en Sint-Oedenrode afgesloten en A73 in de richting Nijmegen is dicht tussen Rijkevoort en Haps, laat de ANWB weten.

Op de snelwegen A12 en A35 is een snelheidsdeken ingesteld. De maximumsnelheid is daar 50 km per uur. Ook is de rondweg Arnhem tussen het Gelredome en knooppunt Velperbroek afgesloten wegens extreme gladheid, meldt een woordvoerder van de ANWB.

Volgens de woordvoerder hebben zich verscheidene ongevallen voorgedaan, maar geen ernstige. Files komen niet voor omdat er nauwelijks verkeer is.

(bron: ad.nl)

Sleutelwoorden:
nederland, glad, alarm, wegen afgesloten, ongevallen, verkeer, gladheid

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)