- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Overstekende jongen gewond bij aanrijding

03-01-2011

De politie heeft zondagavond rond 20.00 uur op de Groningerstraatweg een aanrijding met letsel afgehandeld. Daarbij raakte een 17-jarige inwoner van Leeuwarden gewond. De jongen stak plotseling de weg over om een aansteker te halen bij een tankstation.

Hij zag daarbij een auto die bestuurd werd door een 57-jarige inwoner van Hurdegaryp over het hoofd. De jongen raakte door de aanrijding licht gewond. Hij werd per ambulance overgebracht naar het MCL in Leeuwarden

Bron: politie Frysl√Ęn

Sleutelwoorden:
letsel, politie, inwoner, ambulance, bestuurder, ziekenhuis, aanrijding, tankstation

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)