- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser gewond na ongeval in Doetinchem

04-01-2011

Bij een aanrijding op de kruising Varsseveldseweg met de Heemskerklaan in Doetinchem is dinsdag 4 januari een 40-jarige fietser uit die plaats gewond geraakt. Hij is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kreeg omstreeks 08.15 uur een melding van een ongeval tussen twee fietsers en een auto. Bleek dat een 40-jarige Doetinchemse vader met zijn zoon vanaf de Varsseveldseweg de Heemskerklaan in wilden fietsen. Vanaf de Heemskerklaan naderde een auto, die linksaf in de richting van het centrum wilde rijden. De 40-jarige Doetinchemse bestuurder had beide overstekende fietsers niet gezien. De vader liep beenletsel op, de zoon raakte niet gewond. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
ongeval, beenletsel, gewond, doetinchem, politie, ambulance, fietser, ziekenhuis, behandeling

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)