- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Drie gewonden bij een ongeval Valkenburg

05-01-2011

Dinsdag 4 januari, even na 16.30 uur, vond op de Voorschoterweg een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto’s.

Een lesauto met een leerling reed in de richting van Valkenburg en kwam op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht. Daar ontstond de aanrijding met een 44-jarige bestuurder uit Monster. Deze bestuurder zat bekneld in zijn auto en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden gehaald en werd overgebracht naar het LUMC. De hond van de man werd meegenomen door de Dierenambulance. Hij bleef ongedeerd. De 18-jarige bestuurster uit Noordwijk en haar rij-instructeur uit dezelfde woonplaats werden beiden, eveneens met nekletsel overgebracht naar ziekenhuizen.

De verkeersdienst van Politie Hollands Midden heeft ter plaatse onderzoek verricht. De Voorschoterweg is tot ongeveer 18.15 uur in beide richtingen afgesloten geweest voor het verkeer.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
aanrijding, Valkenburg, gewonden, nekletsel, onderzoek, ziekenhuis, politie, afgesloten verkeer, brandweer, personenauto

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)