- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval op Oranjestraat

04-01-2011

HOLTEN - Een ernstig ongeval heeft zich dinsdagavond 4 januari voorgedaan op de Oranjestraat in Holten. Een overstekende man werd door een auto geschept. Hij is zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het verkeer werd omgeleid via de Kolweg. Volgens ooggetuigen zou de man, in de leeftijd van 70 jaar, de weg zijn overgestoken en daarbij de auto over het hoofd hebben gezien. Hij kwam in aanraking met de auto, tegen de voorruit en kwam hevig bloedend op de weg terecht.

Het politiebericht

Overstekende voetganger geschept door auto

HOLTEN - Een 78-jarige man uit Holten is dinsdag 4 januari gewond naar het ziekenhuis gebracht.

De man stak rond 17.30 uur, lopend de Oranjestraat in Holten over. De 65-jarige automobiliste uit Holten die op dat moment op de Oranjestraat reed, kon niet op tijd meer remmen. Ze schepte de man. Hij is met been en hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

(bron: deweekkrant.nl)

Sleutelwoorden:
ernstig ongeval, aangereden, aanrijding, zwaargewond, voetganger

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)