- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

UPDATE Brand Moerdijk

05-01-2011

Bij de enorme brand in Moerdijk hebben zich meerdere grote explosies voorgedaan. Mogelijk gaat het om ontplofte opslagtanks. De explosies zijn duidelijk te zien en te horen en hebben grote paddenstoelvormige wolken tot gevolg. Bij de ontploffingen zijn stoffen vrijgekomen die giftig, bijtend en brandbaar zijn. Of dat ook voor de rookwolken geldt, is nog onduidelijk.

De werking van de stoffen is door gespecialiseerde medewerkers van de hulpdiensten onderzocht. Om welke stoffen het exact gaat, is niet bekend.

De brand is bovendien overgeslagen op een nabij gelegen vestiging van het bedrijf Wartsila. In het pand liggen scheepsschroeven, aldus een woordvoerder van de brandweer. Volgens hem sloeg het vuur over doordat brandende vloeistof naar het bedrijf stroomde.

File door kijkers

Kijkers naar de brand in Moerdijk hebben op de A16 een lange file veroorzaakt. Omstreeks vijf uur stond het verkeer richting zuiden voor de Moerdijkbrug over 8 kilometer stil. Dat heeft de ANWB gemeld.

Update 19.35: De brand op het industrieterrein in Moerdijk woedt vanavond rond half acht nog voort. Volgens een politiewoordvoerder is het vuur beheersbaar, maar onder controle is de brand nog niet.

De vlammen slaan nog steeds uit de bedrijfspanden. Honderdvijftig brandweerlieden bestrijden de vuurzee. Inmiddels is het gaan regenen.

In Moerdijk zijn weinig giftige stoffen waargenomen zijn bij metingen, werd gemeld op een persconferentie. Omroep Brabant, aangewezen als rampenzender, meldde zojuist dat dit ook het geval is in Dordrecht, waar alle rook naar toe waait. De Brabantse radioverslaggever ter plekke nam die berichten niet zomaar aan, want: 'de rook is zwart en hij stinkt'.


http://twitpic.com/3n9ozq

(bron: spitsnieuws.nl)

Sleutelwoorden:
levensgevaarlijk, gevaarlijke stoffen, brand, moerdijk, zuid-holland, chemisch

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)